La achiziția fișierelor electronice se aplică următoarele termene și condiții:

Definiții 

Alin Ivan – Resurse pentru management – este denumirea sitului la are proprietar este Ivan Alin Marius, Persoană fizică autorizată, avand sediul social in Cluj Napoca, Strada Mehedinți nr. 38 – 40, avand numar de ordine in Registrul Comertului F12/1208/28.06.2018, cod unic de inregistrare fiscala 39554028; are rol de vânzător

Cumparator –orice persoana fizică sau juridică ce cumpără de pe situl Alin Ivan – Resurse pentru Management; are rol de client

Cont – partea de pe sit cu acces prin adresă de e-mail și parolă unde se autentifică Cumpărătorul. Contul păstrează istoricul cumpărăturilor cumpărătorului.

Cosul meu – partea de pe sit în cadrul căreia Cumpărătorul adaugă produsele; Produsele din Coș se pot elimina total sau parțial, sau se pot duce la Casierie / Casă.

Casierie / Casă – partea de pe sit unde merge Coșul meu conținând produsele aferente în scopul achiziției. Achiziția se va face prin PayPal.

Sit – magazinul online Alin Ivan Resurse pentru Management aflat la adresa alinivan.ro.

Produse – fișierele electronice aflate la vânzare pe sit.

Contract – reprezinta contractul dintre Vânzător și Cumpărător (nu este necesar ca ambii să fie prezenți în același moment) reprezentat de prezentul document.

Scopul contractului

Contractul are ca scop vânzarea de către vânzător cumpărătorului de fișierele electronice prin intermediul sitului Alin Ivan – resurse pentru management

Contractul se consideră încheiat în momentul în care cumpărătorul a făcut plata iar Alin Ivan – resurse pentru management a livrat link-ul pentru descărcarea fișierelor.

Fișierele aflate pe situl Alin Ivan – Resurse pentru management nu sunt supuse nici unui fel de politici de retur.

Comunicarea cu Alin Ivan – Resurse pentru Management se face prin secțiunea Contact sau prin adresa de e-mail alin@alinivan.eu  .

Prețurile sunt exprimate în Eur, datorită setărilor PayPal; plata se poate face cu orice card bancar acceptat de PayPal.

Fotografiile aflate pe sit nu sunt de vânzare și se interzice cu strictețe folosirea acestora; în același timp, fotografiile aflate pe sit sunt exclusiv cu titlu de simbolizare a fișierelor electronice.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Fișierele electronice sunt puse de către Vânzător la dispoziția Cumpărătorului cu titlu neexclusiv, strict în scopul folosirii pentru management. Cumpărătorul nu este proprietarul acestor fișiere, este doar utilizatorul lor. Cumpărătorul nu va putea pretinde niciodată că este creatorul acestor fișiere, creatorul lor rămâne Alin Ivan.

Pe de altă parte, Cumpărătorul poate copia și distribui aceste fișiere dacă această copiere și distribuire servește scopului inițial, cel de sprijin în management pentru Cumpărător. Cumpărătorul nu poate copia și distribui aceste fișiere pentru terți.

În cazul realizării unor studii folosind fișierele achiziționate de pe sit (i. e. lucrări de licență, de doctorat, etc.), este obligatorie mențiunea faptului că informațiile sunt preluate din fișierele de pe Alin Ivan – Resurse pentru management.

Achiziția

Clientul/Cumpărătorul poate efectua achiziții pe sit, prin adăugarea fișierelor electronice dorite în coșul de cumpărături (Coșul meu), urmând a face plata prin PayPal. Dacă nu se face plata, fișierul nu va fi disponibil pentru descărcare.

Prin finalizarea achiziției, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și adevărate

Confidențialitate

Alin Ivan – Resurse pentru management va păstra în totalitate confidențialitatea informațiilor de orice fel pe care le furnizați (cu excepția celor care sunt publice, de genul comentariilor sau recenziilor).

PayPal nu furnizează către Alin Ivan – Resurse pentru management nici un fel de informație, în afară de faptul că plata a fost realizată.

Elemente de preț și facturare

Ivan Alin Marius Persoană fizică autorizată, proprietar al sitului Alin Ivan – Resurse pentru management nu este plătitor de TVA, drept urmare, prețurile nu includ TVA care nu se adaugă ulterior. Prețurile fișierelor sunt exprimate în eur, datorită setărilor PayPal.

Cumpărătorul va primi prin e-mail factura care conține toate datele de identificare ale Vânzătorului și Cumpărătorului.

Elemente finale și tranzitorii

Alin Ivan – Resurse pentru management poate modifica în orice moment prezentele termene și condiții, în cadrul legal.

Alin Ivan – Resurse pentru management nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de deciziile defectuoase de management care se pot lua folosindu-se aceste fișiere.

Informații cu caracter personal – Politica de confidențialitate

Există Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care face parte din prezentul Document.

Cadrul legal

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute intre Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de instanțele judecătorești competente din Municipiul Cluj Napoca.

Valabil din 4 iulie 2018.