Site Loader
0
Regula fără reguli - Reed Hastings & Martin Mayer

“Regula fără reguli” este o carte pe care o recomand oricărui antreprenor, indiferent de cât drum a parcurs. Reed Hastngs știe despre ce vorbește , a avut eșecuri, a avut victorii. Acum, dacă Netflix va fi o afacere de succes sau nu (e cu suișuri și coborâșuri) urmează să vedem.

Dar ce putem să înțelegem din cartea asta este că singura regulă care funcționează este cea care face bine companiei tale. Este ca la medicamente: dacă vecinului i-a făcut bine aspirina la durerile de spate, nu înseamnă că și mie o să-mi facă bine.

Cartea vă oferă mostre de reguli, mai mult sau mai puțin stricte, generate de experiența lui Reed Hastings ca fondator de companii, din greșelile lui, din experiența lui și, mai ales, din succesul lui.

Sigur, luați cartea ca un început, nu ca o biblie, administrați-vă firmele la început de drum după cum știți că poate fi mai eficient. Regulile se pot adapta în funcție de mediul economic, în funcție de oamenii cu care aveți de-a face (intern și extern), în funcție de clienții pe care-i aveți. Nu există tratament universal, pentru firme nu există reguli universale.

Vă las o pagină din carte, cea care se referă la costuri:

Regula fără reguli - Reed Hastings & Erin Meyer
Regula fără reguli – Reed Hastings & Erin Meyer

Pentru mai multe recenzii de cărți, altele decât cele de business, click aici.

Vă doresc succes în business!

Abonează-te aici la newsletter:

Post Author: Alin Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *