Site Loader
0
mecanicul de firme

Mecanicul de firme intervine când firma tușește; dar participă și când firma merge bine, ca la ITP. Face câte o verificare preventivă.

Așadar, dacă simțiți că firma nu mai “trage” cum trebuie sau vreți să-i faceți un ITP, puteți să o aduceți la service. În fiecare vineri de la ora 12:30, detalii aici.

Pe de altă parte, este important de știut de ce nu mai merge firma cum trebuie, sau cum puteți îmbunătăți performanța: puteți merge pe punctele de mai jos:

Firma face vânzări? Dacă da, câștigați și bani? Dacă firma face vânzări, dar nu câștigați bani, probabil să fie o problemă de costuri. Adică aveți costurile aproape egale sau mai mari decât prețurile. Munciți, vindeți, dar plătiți tot ce încasați.

Aveți cumva vre-un credit care vă gâtuie cash flow-ul? Posibil să fie o problemă de management financiar, de alegerea greșită a investiției. Posibil ca rata de profit a firmei să fie aproape egală sau mai mică decât rata dobânzii. Și atunci, munciți, vindeți, dar plătiți băncii ceea ce produceți.

Posibil să fie o problemă combinată. Să fie, de fapt, o problemă de costuri (sau orice problemă internă de management care se traduce în costuri mari) dar să aveți impresia greșită că un credit ar rezolva problema și să vă fi împrumutat dezavantajos.

Descărcând cursurile și aplicațiile Excel din Magazin aveți acces la Mecanicul de firme puteți înțelege care sunt problemele și, ulterior, care sunt soluțiile.

Succes în business!

Abonează-te aici la newsletter:

Post Author: Alin Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *